Wanneer je (per ongeluk) een release wilt verwerken die eigenlijk nog niet is geweest (datum of tijd ligt in de toekomst) dan verschijnt er de melding ‘Waarschuwing! Deze release moet nog plaats gaan vinden’

Als deze melding in beeld verschijnt kun je ook de knoppen ‘Betalen’ en ‘No-show’ niet gebruiken. Wil je toch de release verwerken als ‘is geweest’ dan kun je op de button ‘Negeer’ klikken en kun je alsnog op ‘Betalen’ en ‘No-show’ klikken.
Met deze extra controle wordt er voorkomen dat er per ongeluk een verkeerde release wordt verwerkt.

in Releases